utorak, 12. ožujka 2013.

Toplo zračni kamin na pelet



Toplo zračni kamini sa automatskim održavanjem temperature i čišćenjem gorionika

Koriste se za grijanje manjih stambenih ili poslovnih površina do 60 m². Kaminom upravlja vrhunska automatska regulacija, koja se uz pomoć sobnog termostata brine o temperaturi u prostoriji i istovremeno pruža komfor i kvalitet kao maksimalnu iskorištenost. Predivni prikaz vatre i plamena koji obasjava staklenu površinu daju poseban ugođaj prostoru u kome se nalazi i čini vaš životni prostor mnogo ljepšim.

Kamini na pelet samostojeći serije Simple su linija proizvoda TERMAL i LAFAT brenda koji proširuju izbor načina grijanja kako poslovnih tako i stambenih prostora. Kamini rade na principu distribucije toplog zraka.


Automatsko punjenje peleta

Kamin na pelet za grijanje toplim zrakom je potpuno automatiziran, što znači da peć transportuje pelet iz spremnika i počinje i zaustavlja grijanje samostalno. Sve što vi treba da uradite je da se pobrinete da spremnik nije prazan.

Potpuna digitalna kontrola

Kaminom upravlja vrhunska automatska regulacija koja pruža istovremeni komfort i kvalitetu kao maksimalnu iskorištenost. Regulacija predstavlja središnju elektronsku komponentu i sastoji se iz glavnog kontrolnog modula i kontrolne jedinice sa displejom smještenim u samom tijelu kamina.

Jednostavna instalacija

Spajanje kamina na pelet za grijanje toplim zrakom je jednostavo. Potrebna instalacija je standardna, i kamin se spaja na postojeći dimnjak. Nakon toga, sve što vi treba da uradite ja da kablom isporučenim sa kaminom spojite izvor električne energije, pokrenete i izaberete parametre za rad po želji.
Automatskim prebacivanjem kroz pet različitih režima rada kamin može zadovoljiti potrebe za povećanjem ili smanjenje željene toplotne energije. Nakon dostignute željene temperature koja se očitava direktno iz prostorije gdje je kamin smješten, kamin smanjuje (modulira) rad sve do potpunog gašenja, te ponovnog paljenja nakon pada temperature prostorije ispod zadane temperature.
Samostojeći kamini na pelet simple serije je dizajniran samo za drveni pelet i nikakvi drugi energenti se ne smiju koristiti. Posjeduje automatski sistem čišćenja pomoću ventilatora unutar kamina. Za vrijeme rada uređaj sa integriranim izmjenjivačem topline, proizvodi toplinu koju zatim ugrađeni ambijentalni ventilator ispuhuje u prostor, nema potrebe za radijatorima cijevima itd.


✅ Zagrijava prostorije do 60 m²
✅ Posjeduje vrhunsku regulaciju temperature
✅ Automatski sistem čišćenja
✅ Visoka učinkovitost i prelijep dizajn
✅ Ekonomična potrošnja peleta
✅ Dostupno u sivoj, bijeloj i crvenoj boji 


Tropske biljke najbolje rastu i pristaju u svijetloj kupaonici

Ukrašavanje kupaonice tropskim biljkama sve je popularniji trend u uređenju interijera jer čak i malo zelenila može stvoriti mnogo živa...