ponedjeljak, 16. srpnja 2012.

Najbolji prijatelj svake žene - vodoinstalater!

Kako je protekla akcija spašavanja dijamantnog prstena vrijednog 70.000 dolara?



Kada je Alison Beri nakon večere u jednom otmjenom restoranu u Feniksu otišla do toaleta da opere ruke, nije ni slutila da bi to mogao biti posljednji put da gleda u svoj dijamantni prsten.
 
Trebalo je čitavo osoblje jednog restorana, jedan zaručni prsten od 70.000 dolara i spretni vodoinstalater, da bi Berijeva pristala da izađe iz toaleta u čijem je slivniku završio dijamant od sedam karata.
"Nastala je prava hajka", rekao je jedan od posjetilaca restorana. "Odjednom su se pojavili komunalni radnici koji su zatvorili dovod vode i počeli da čeprkaju tražeći prsten. Čak je na trenutke izgledalo i dramatično".
A, onda je tek krenula prava "akcija spašavanja".

Radnici su u cijevi ubacili mikro kameru sa infracrvenim svjetlom kojom su locirali dijamantni prsten, a onda je heroj dana vodoinstalater Majk Roberts, spriječio da prsten nastavi svoje putovanje prema oceanu.
Račun Majka Robertsa iznosio je 5.200 dolara, komunalne službe 1.000, a presretna Alison častila je tehničare sa po 400, i osoblje sa po 200 dolara.

Tropske biljke najbolje rastu i pristaju u svijetloj kupaonici

Ukrašavanje kupaonice tropskim biljkama sve je popularniji trend u uređenju interijera jer čak i malo zelenila može stvoriti mnogo živa...