petak, 15. lipnja 2018.

Kupaonski radijator

Kod kupaonskih radijatora savršeno je sjedinjena funkcionalnost sa estetikom. Radijatori ne samo griju kupaonicu i kuhinju, suše ručnike, kućne ogrtače ili odjeću, nego stvore ugodnu harmoniju, služeći u posljednje vrijeme kao neizostavni element svake kupaonice























Malo je mjesta u našem domu koja se nakon napornog i stresnog dana, kakav svi u surovoj svakodnevici proživljavamo, mogu mjeriti s kupaonicom.
Ta naša mala oaza mira i tišine, mjesto je u kojem na kratko možemo zaboraviti na sve svakodnevne brige i obaveze, ispunjava nas maksimalno.
No, u zimskim mjesecima itekako je važno da ona bude dovoljno topla kako bismo mogli uživati u opuštajućoj kupki prije spavanja.
Odmor, meditacija, rasterećenje uma i tijela te punjenje baterija samo su neki od razloga zašto nam je kupaonica toliko važna.

Grijanje na struju sve je popularnije, cijevni radijatori su vrlo praktični za kupaonice,a obzirom na dizajn, to više nije obično ogrjevno tijelo, već postaje i važan element dizajniranja prostora.





Grijanje na struju sve je popularnije, cijevni radijatori su vrlo praktični za kupaonice
Garancija sigurnosti

Mnogi će se složiti da su upravo radijatori, uz konvektore, najrasprostranjenije rješenje za grijanje kupaonica. Uz to što su vrlo praktični, garancija su sigurnosti i ugodne topline.

Radijatori griju vrlo učinkovito, danas se na tržištu mogu pronaći različiti modeli, jer dizajn radijatora je u posljednjih nekoliko godina u znatnoj mjeri otišao do savršenstva.

Kada govorimo o kupaonskim radijatorima, oni su zbog svojeg oblika iznimno praktični jer omogućuju i sušenje odjeće i ručnika.
Dakako, njihov izgled je moderan i dizajnerski su maksimalno usklađeni.
Nema pregrijavanja

Cijevni radijatori na struju su elegantno rješenje grijanja kako za kupaonice, tako i za ostale stambene prostore.


Jedan takav možete pronaći u web shopu Nobel francuskog proizvođača Atlantic.

Naime, 2012 je kompaktan i klasičan kupaonski radijator koji služi za grijanje prostora, kao i za sušenje ručnika, a važno je dodati i kako je siguran od pregrijavanja.
Kod ovog modela termin "francuski dizajn" poprima puno značenje.Savršeno se uklapa u svako kupatilo, čak i u ona najmanja

Tropske biljke najbolje rastu i pristaju u svijetloj kupaonici

Ukrašavanje kupaonice tropskim biljkama sve je popularniji trend u uređenju interijera jer čak i malo zelenila može stvoriti mnogo živa...