Vodoinstalater Livno

Dobro došli! Zadovoljstvo mi je pozdraviti Vas na svom blogu!


Zovem se Nikola Strmota 
više od dvadeset godina se bavim 
izradom i servisiranjem vodoinstalacija i centralnog grijanja u Livnu, Splitu i okolici.

Pošto sam dugo godina vodoinstalater i monter centralnog grijanja to smatram svojim životnim 
pozivom, odlučio sam se u slobodno vrijeme upustiti u pisanje mog bloga gdje mogu pisati o svojim iskustvima, dijeliti savjete, preporuke i zanimljivosti. Slične teme vezane za svijet vodo instalacija i centralnog grijanja i ja pratim kroz stručne časopise i preko medija. 

Cilj mi je prenijeti bar dio svog iskustva i znanja što široj publici, pogotovo onome kome je potrebno, da bude od koristi u pojedinim momentima i u svom radu potičem na kvalitetniji životni stil.

Ukoliko niste našli ono što vas zanima; pošto ja pratim vaše interese pokušati ću Vam proširiti sadržaj koji nedostaje u što kraćem roku. 


Trudim se da budem uvijek prijateljski raspoložen 
i želim vam pomoći, naravno i ja imam neke moje male tajne i trikove u poslu koje ne želim javno dijeliti iz opravdanih razloga (samo pojedinačno) nadam se da mi nećete zamjeriti.


Nadam se da će vam dijelovi sadržaja biti od koristi i da ste našli ono što vas je zanimalo. Ukoliko niste i želite više informacija, imate prijedloge, ponudu za suradnju ili ako želite da nešto praktično napravimo po pitanju vaših instalacija ili održavanja možete me kontaktirati.
Nadam se da će vam sadržaj biti koristan i zabavan.

Dobrodošli!


*Ukoliko želite podržati ovaj Blog 
to možete učiniti BESPLATNIM klikom na jednu od reklama.
Hvala!